Великден дойде и си отиде, а след него останаха голямо количество неизядени варени яйца.Днес ви предлагам една вкусна идея, как да оползотворим поне част от тях. НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ 1 кг. кайма 2 сурови яйца 6 сварени яйца подправка за кайма на Пикантина 100 гр. кашкавал ЗА СОСА: 50 гр. краве масло 2-3 скилидки чесън 500 гр. пресен спанак 125 мл. животинска сметана сол Замесваме каймата с двете сурови яйца и подправката за кайма и оставяме да престои 20-30 минути, като през това време приготвяме соса.В дълбок тиган слагаме маслото и добавяме нарязаният чесън да се задуши леко(внимавайте да не прегори), след което прибавяме добре измитият спанак и сотираме докато омекне.Добавяме 1 ч.ч. вода и след като заври пасираме директно в тигана.Сипваме сметаната, посоляваме и разбъркваме добре. Разделяме каймата на 6 части и от тях оформяме топки, като в средата на всяка слагаме по едно сварено и обелено яйце и го обвиваме до...