Кашкавалено руло с пилешко и манголд (Кето рецепта)



 Уникално, или както се изрази моят мъж"ненормално вкусно" ястие.Рецептата беше споделена от една жена в групата ВМ-НВХ/палео рецепти/менюта и кулинарни въпроси, която от своя страна я е видяла в украински кулинарен блог. Аз от своя страна не изневерих на себе си и я модифицирах по наш вкус и се получи невероятно вкусно ястие.Тук ще ви споделя моята интерпретация.


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • 400 гр. Гауда или качествен кашкавал
  • 4 яйца
  • 3 с.л. с връх кисело мляко
ЗА ПЛЪНКАТА

  • 500 гр. пилешки пържоли от бут с кожата
  • 1 връзка манголд(сигурно ще стане и със спанак)
  • 100 гр. суров бекон на тънки слайсове
  • 1 глава лук
  • 2 скилидки чесън
  • 4-5 лъжици зехтин
  • сол и черен пипер


В купа разбиваме яйцата и млякото и добавяме настърганата гауда и разбъркваме добре.Изсипваме сместа в застланата с хартия за печене тава на фурната и печем до порозовяване в добре загрята фурна.Докато се пече блата, приготвяме плънката.Всички продукти без бекона се слагат в блендер и се смилат.Изваждаме блата и разстиламе плънката,отгоре нареждаме бекона и завиваме на руло.Връщаме рулото във фурната и печем 30 минути покрито с алуминиево фолио и 10 минути без него, за да се запече добре. 
Ами това е, просто, лесно и ужасно вкусно.

ДА ВИ Е СЛАДКО!!!


Коментари

Популярни публикации